Dinsdag, 13 september 2016

Kees Stijger - Tuinbouwbedrijf Kees Stijger, Honselerdijk

I choose happiness

“Elke dag bezig zijn met natuurlijke elementen, dat maakt me blij. Als het goed gaat met de tomaten en met mijn gezin, ben ik een gelukkig man. Mijn bedrijf is een echt familiebedrijf. Ik ben al 36 jaar ondernemer. Ik heb het overgenomen van mijn vader en sindsdien uitgebreid. Mijn gezin werkt ook mee in het bedrijf. Ze zijn allemaal heel betrokken.

Wat me gelukkig maakt, is dat ik dagelijks met de natuur aan de slag mag. Met het weer, maar uiteraard ook met het product. Ik heb, na een aantal jaren met proeven bezig te zijn geweest, vorig jaar bewust de keuze gemaakt voor het ras Extension*. Dit ras levert de perfecte tomaten voor het middentrossegment. Qua diameter en gewicht zijn ze perfect voor de triomixen die wij aanbieden met gele, oranje en rode tomaten. Extension heeft een goede vroege, midden- en eindproductie. De eerste en de laatste vrucht aan een plant: ze zijn allemaal gelijk van kwaliteit.

Het contact met de specialisten van Nunhems is ook heel positief. Het is voor mij heel belangrijk dat men zegt waar het op staat en dat het werkt zoals men zegt dat het werkt. Daar kun je op vertrouwen, dan werk je samen aan succes. Mijn keuze voor Nunhems heeft positief bijgedragen aan mijn bedrijf. Ik ben blij met de juiste teeltinformatie, dat maakt het een stuk makkelijker om goede tomaten te telen. Ze maken de verwachtingen waar. Helder, eerlijk, daar word ik blij van.”


I choose Nunhems cluster tomatoes

«Terug naar de overzichtspagina

Landen

Landen

Zoeken