Dinsdag, 13 september 2016

Gery Persoon – Stekene, België

I choose success

“Ik kom uit een tuindersfamilie. Ervaring speelt een grote rol in het succes van je bedrijf, is mijn mening. Je moet het in je vingers hebben: als je de planten eenmaal leert kennen en leert omgaan met omstandigheden als het weer en het seizoen, kun je bijna blindelings telen.

Ik wil het allerbeste uit mijn teelt halen. Samen met mijn teeltbegeleider zit ik er teelttechnisch echt bovenop om het hoogst haalbare uit mijn planten te halen. We doen echt ons best om de hoogste opbrengst te bereiken. Een goede basis is daarbij onmisbaar. Onze adviseur kwam daarom met de rassen van Nunhems. Hij zoekt voor ons altijd een ras dat voldoet aan onze eisen voor productie en kwaliteit. Dit is voor mij Foundation.

Nunhems is vrij nieuw in de trostomaten, maar ze weten waar ze heen werken. Hun informatie is goed. Hun zaden doen wat men belooft, er zijn geen verrassingen. En dat moet ook. Eerst zekerheid, dan kun je verder.

Vorig seizoen hadden we een hele hoge opbrengst. We hadden de stap gezet om een nieuwe kas te plaatsen. De productie van onze oude kas bleef wat achter en het was klein. Ik wil graag nog verder in dit vak, dus de keuze voor een nieuwe kas was evident. Alles ging goed met de teelt en het resultaat was zonder belichting, buiten verwachting. We hadden de hoogste opbrengst van alle telers van Nunhems.”


I choose Nunhems cluster tomatoes

«Terug naar de overzichtspagina

Landen

Landen

Zoeken