Contact

Onder de merknaam Nunhems bieden wij deskundig advies en hoogwaardige zaden in ruim 20 groentegewassen. Met meer dan 2000 medewerkers wereldwijd, zijn we in alle belangrijke productiegebieden in de wereld aanwezig. Onze focus ligt vooral op het produceren van marktgerichte rassen en zaadproducten, maar ons bedrijf draait om veel meer dan dat!

Vanuit ons hoofdkantoor aan in Nunhem, werven we met ons Recruitment team wereldwijd voor een mooie toekomst van ons prachtige bedrijf! Maak hieronder kennis met het team en volg ons via:
Sandra van Mulken
Sandra is de Team Lead en werkt sinds juli 2016 bij ons. In 2000 heeft zij haar Bachelor of Business Administration behaald aan de Hogeschool Zuyd en sinds 2001 zit zij al in het Recruitment vak. Buiten werktijd kun je Sandra vinden in een Zumba les als instructrice of op de dansvloer bij een salsa feestje. Verder is ze gek op reizen, haar Franse Buldog en eigenlijk bijna alle dieren. Ze is dan ook niet te beroerd om insecten uit een waterplas te redden. Uiteraard wel met een stokje.

Je kunt Sandra bereiken via:
T: +31651520277
E: sandra.vanmulken.ext@vegetableseeds.basf.com
L: https://www.linkedin.com/in/sandravanmulken/Marco Swiech
Marco werkt sinds oktober 2017 bij ons. In 2010 heeft hij zijn Bachelor Psychologie afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Een jaar later volgde zijn Master Health & Social Psychology. Marco zit sinds 2014 in het Recruitment vak. Binnen het team is hij het meest bedrijvig op en met social media. Daarnaast houdt hij het team graag op de hoogte van alle zin en onzin uit het leven zoals ‘waarom denken in een vreemde taal helpt bij het nemen van beslissingen’ of ‘waarom een boksring vierkant is’. Buiten werktijd maak je hem het meest gelukkig met sport (vooral voetbal), zijn gezin en zijn vrienden.

Je kunt Marco bereiken via:
T: +31641177699
E: marco.swiech.ext@vegetableseeds.basf.com
L: https://www.linkedin.com/in/marcoswiech/Sofie Duchateau
Sofie werkt sinds februari 2018 bij ons. In 2012 heeft zij de Professionele Bachelor Arbeids- & Organisatie Psychologie afgerond aan Thomas More Antwerpen. In datzelfde jaar begon zij haar loopbaan in het Recruitment vak. Sofie kun je altijd een plezier doen met een Latte Machiatto. Daarnaast is ze een fervente hobbyfotograaf en heeft ze onlangs de practitioner NLP (Neuro-linguïstisch programmeren) afgerond.

Je kunt Sofie bereiken via:
T: +31624962878
E: sofie.duchateau.ext@vegetableseeds.basf.com
L: https://www.linkedin.com/in/sofieduchateau/Anke van Droogenbroeck
Anke werkt sinds april 2018 bij ons. In 2004 heeft zij haar Master Psychologie behaald aan de Universiteit van Leuven en sinds 2007 zit zij in het Recruitment vak. Anke is geboeid door alles wat met lichaamstaal te maken heeft en ze is hierin ook een gecertificeerd expert.

Je kunt Anke bereiken via:
T: +31618581002
E: anke.vandroogenbroeck.ext@vegetableseeds.basf.com
L: https://www.linkedin.com/in/ankevandroogenbroeck/
Landen

Landen

Zoeken

Nunhems Netherlands BV

Nunhems Netherlands BV

Nunhems Netherlands BV (Global Headquarters)
Napoleonsweg 152
6083 AB Nunhem
+31 (0)475 599 222
+31 (0)475 595 104