Nieuwbouw veredelingskassen voor innovatieve groenterassen

Greenex, de afkorting van greenhouse expansion, is het uitbreidingsplan van in totaal 45 hectare aan de oostzijde van de Napoleonsweg te Nunhem. Maximaal 20 hectare worden uiteindelijk met kassen bebouwd. De bouw van de eerste fase kassen is in de tweede helft van 2017 van start gegaan.


Kwartaal 4, 2017 - Kwartaal 4, 2018
  • Fase 1
    De eerste fase omvat de bouw van 2,5 ha kassen en 1,7 ha ondersteunende faciliteiten. In september 2017 zijn de bouwwerkzaamheden gestart en de planning is om in december 2018 klaar te zijn voor het eerste plantseizoen.

> VIRTUAL TOUR GREENEX

Verdere fases
Zoals bekend omvat het plan Greenex maximaal 20 ha kassen verdeeld over een termijn van 20 jaren. De toekomstige uitbreidingen worden in werking gezet als daarvoor aanleiding is.


Disclaimer
Deze gepubliceerde informatie geeft de stand van zaken weer van het voornemen van BASF om te komen tot een uitbreiding van haar faciliteiten aan de oostzijde van de Napoleonsweg. De informatie is uiteraard een momentopname en louter informatief bedoeld. Veranderende inzichten op welk gebied dan ook kunnen leiden tot wijziging van de plannen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Landen

Landen

Zoeken

Contact

Contact

Uwe Dijkshoorn
Brand Manager